top of page

15 etalage ideeën om van jouw etalage een eyecatcher te maken

Etalage ideeën #1 Laat ze lachen

Humor is een geweldig thema voor je etalage. Weet je bij voorbijgangers een lach op het gezicht te brengen? Reken maar dat ze dan zin hebben om bij je naar binnen te lopen (of foto’s van je etalage op social media te delen). Neem een voorbeeld aan de onderstaande etalages:
Etalage ideeën #2 Een beetje groen

Een paar planten geven je etalage niet alleen een stukje levendigheid, maar fleuren je presentatie ook flink op. Wees creatief met hoe je planten en bloemen gebruikt. Van gewoon een plant in een pot hoef je geen stopkracht te verwachten. Deze etalages daarentegen…
Etalage ideeën #3 Een tipje van de sluier

Nummer drie van het lijstje met etalage ideeën: gebruik een beetje mysterie. Licht in je etalage een tipje van de sluier op en maak voorbijlopende klanten nieuwsgierig naar wat je nog meer te bieden hebt. Een paar voorbeelden:
Etalage ideeën #4 Geef je etalage een gezicht

Als iets de ogen van voorbijgangers weet te trekken, dan zijn het wel een ander paar ogen. Gezichtjes creëren in je etalage is een simpele en doeltreffende manier om de blik van potentiële klanten als een magneet naar je etalage te trekken:
Etalage ideeën #5 Herhaling , herhaling, herhaling

Nog een hele simpele tip voor je etalage: maak gebruik van herhaling. Plaats een paar producten in een rijtje.. en klaar is Kees.146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page